white playsuit

lazy sunday

DSC_0066 DSC_0068 DSC_0061Hej søde piger! Først og fremmest tak for alle de lækre tips til ting man skal se og besøge i Paris! Det er bare super lækkert. SÅ STORT TAK. Min dag i dag er bare blevet brugt på, at slappe af efter, at vi kom sent i seng i nat, da vi jo holdte klassefest/hawaii party hos en af mine venner. Alma og jeg sov sammen til i dag, så vi har bare puttet og fået set en masse Pretty little liars, dog nogle af de mest uhyggelige afsnit ifølge mig, hahahha!! Jeg har også i dag fået sat tv op på mit værelse, som jeg fik forleden dag i gave, da jeg nu var færdig med folkeskolen og alle mine eksamener!<3 Meget uventet. Men wow jeg er glad for det og tror også min kæreste er glad for, at han nu kan se VM inde på mit værelse… hahaha!!

Indtil videre har jeg ikke specielt mange planer for den kommende uge i dagtimerne, så tror bare jeg skal slappe lidt, og se hvad jeg nu kan finde på! På onsdag har vi dimission på skolen og torsdag har vi sidste klassefest med elever, forældre og vores 2 klasselærer, det skal nok blive super hyggeligt og ser meget frem til det.

Har i nogle foreslag til indlæg jeg skal lave her i ferien hvor jeg har masser af tid?? Fortsat god søndag. xx CD

Untitled

2 kommentarer

  • Rasmine

    Hej Cecilie
    Jeg skal på ferie til Italien om en uge, så hvis du ville lave et indlæg med out-fit eller musthaves på ferie? du kunne også lave en video ud af det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Kunne da godt lave et indlæg med nogle musthaves for en ferie<3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

white playsuit