summer hair

musthaves for vacation

Heeey sweethearts! Forleden dag var jeg lige nede i vores center for, at købe de sidste ting jeg skal have med på ferie. Derfor tænkte jeg lige, at jeg ville vise mine musthaves, som man bare skal have med, når man skal ned til sol og varmen! Så kig med her.  photo DSC_0143_zps23ecb552.jpgSolcreme!!! Det er så vigtigt at beskytte sin hud mod solens skarpe stråler. Jeg er virkelig blevet glad for P20, det er en slags olie, som tørrer ind i huden på 5 sek. så ikke noget med hvide solcremes striber osv.! Ved ikke noget værre hvis man er helt hvid af sin solcreme. Jeg har for første gang også købt denne lækre Sol olie fra Piz Buin, som jeg har kun har hørt en masse godt om. Den skulle tiltrække solen så du får lidt ekstra farve, men stadig beskytte din hud som en normal solcreme. Så den glæder jeg mig meget til at prøve på ferien. photo DSC_0135_zps17c26dd6.jpgDer er ikke noget bedre end aftersun efter en dejlig dag på stranden eller ved poolen. Det er super kølende på ens hud efter en hel dag i solen, hvor man måske er blevet lidt rød nogle steder. Smør den på efter badet istedet for alm. body lotion. I år har vi prøvet at købe disse 2 fra Nivea, den ene som alm. lotion og den anden som spray.  photo DSC_0145_zps02993570.jpgLæbepomader er altid lækkert i varmen. Man får hurtigt vildt tørre læber af, at være i solen og bade i saltvand og clor. Så derfor husk at give dem masser af fugt. Evt. køb en læbepomade med lidt solfaktor i 😉 Disse to er fra Labello og med duft af Peach og Watermelon, de dufter skønt! photo DSC_0150_zps08d9b95e.jpgVandfast mascara er altid en god ting, hvis du gerne vil have en lille smule makeup på, når du skal ned til poolen eller stranden. Til om aftenen når du skal ud og spise, er det super flot med en sol pudder hvor der er lidt farve i. Den giver lidt glød i ansigtet nu hvor man sikkert også har fået lidt farve.  photo DSC_0179_zps9feaf610.jpgKlip klapper er altså også et must til enten stranden eller poolen. De er nemme lige at hoppe i når man skal frem og tilbage, og så er de jo bare dejlig luftige 😉 heheh. Har lige været ude og investere i et nyt par, da mine gamle var ret slidte. Disse fine hvide klip klapper er fra Ipanema til 149,- photo DSC_0174_zps7b3d2dea.jpgNår sommeren melder sig og man ligger på en sol seng i solen, så er der ikke noget bedre end en god bog i hånden. Normalt læser jeg aldrig, men når jeg er på ferie, er der ikke noget bedre end at lægge og læse. Så derfor tag en bog eller nogle blade med som du kan ligge og hygge dig med, mens du får en masse TAAAN!!! yay.

Håber i kunne bruge disse musthaves til en ferie, eller hvad man bare skal pakke sin strandtaske med 😉 Min ser ihvertfald nogenlunde sådan her ud mht. indholdet af den 🙂 Nu er der ikke længe til, at vi kører mod Frankrig!! Jeg glæder mig. Er der nogle indlæg i ønsker sådan specielt her i ferien? skriv endelig 🙂

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer hair