back from Paris

INSPIRATION; SHOES

Shoes for summer
(klik på collagen for, at se hvor de forskellige ting er fra)
Hej søde piger! Jeg har lavet denne fine collage med mine foreslag til lækre sneak, slip ons og sommersko her til sommeren! Jeg er selv meget tæt på, at bestille disse lækre “nike woven rosherun slip ons”, synes simpelthen de er så lækre af en sneakers at være? er jeg den eneste med den tanke??? Kan bedst lide den i denne farve som på collagen, da jeg synes det er den der er mest enkel. Nike har fortiden utrolig mange lækre sneakers!! Kunne jo købe dem alle sammen, men man må jo lige begrænse sig lidt, hehe. Espedrillas er jo også top moderne, og er selv ejer af et par Toms, som jeg er meget glad for. Når man køber et par Toms donerer du også et par til nogle børn i de fattige lande, så man kan gå med skoene, med god samvittighed! Pavement laver virkelig også de lækreste sko, som de mørkeblå/hvide espedrillas og de lyserøde/rosa slips ons er fra!!! Man kan finde dem inde på dope.dk.
Håber i kunne bruge denne collage, som noget inspiration, til lækre sko her til sommeren! Er der egentlig nogle derude der har disse overdrevet fede nike woven roshe run?? Hvordan er de? 🙂 xx CD
Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

back from Paris