mine renseprodukter

4 bloganbefalinger

Hej sødeste piger! Nu har jeg fundet 4 super søde blogger piger, som har nogle lækre blog jeg vil anbefale til jer<3 Tusind tak fordi så mange af jer søde piger, havde lyst til, at deltage. Det var ikke helt nemt, at skulle udvælge en fire stykker, men kom frem til disse lækre blogs, som i ser nedenunder. Det kunne være jeg igen lidt senere skulle lave endnu en bloganbefalings runde??? Læs med videre nedenunder 🙂IMG_8348-001_zpsa91eef9b_F2otor_Collage Den første søde blogger er Juliee Crista. Hun blogger lige HER, og har en super fin blog med en masse lækre billeder. Hendes stil falder lige i min smag, så der er masser af lækker inspiration, at hente hos hende. Hun har lige erhvervet sig i den fine Stella Mccartney taske, som jo pryder enhvers garderobe – slet ikke misundelig! Tak helt klart et kig forbi Juliee’s fine blog. 2aab5559286b28cb03f3628743613a15c_zps7f9ff22c_Fotor_Collage Nr 2 blog jeg har valgt at anbefale er Julie Bøwig’s blog. Julie er en 15 årig pige der blogger om mode og beauty. Det er tydeligt at se, at Julie går meget op i mode. Hun er meget modeorienteret og har en lækker stil! Lækre billeder og så er hun bare super smuk! Kig forbi hendes blog lige HER.IMG_8981_Fotor_Collag2e3 blogger er Frederikke Tjørved og hendes blog finder i HER. Frederikke skriver sine blog indlæg så unikt, og jeg ville ønske jeg kunne skrive på den måde som hun gør, utrolig fangende og tankevækkende det hun skriver. Frederikke går også utrolig meget op i sin stil hvilket man også ser meget præg af, på alle de lækre outfits billeder. Helt klart et kig værd 🙂
2-680x1024_Fotor_Collage2Den sidste blogger jeg har valgt at vise frem, er 19’årige Line der blogger på “bird flying high” I finder hendes blog lige HER. Endnu engang har vi en blogger der går meget op i mode og udseende. Line’s stil er super fin og ser super lækker ud med en brun hat og brune støvler til! Hun laver en masse lækre collager hvor man kan få masser af inspiration til nye lækre outfits. Kig forbi hendes blog.

Jeg håber i kan få lidt inspiration til nogle nye søde blogge, jeg er ihvertfald fast følger på de fire søde pigers blogge! Hav en dejlig søndag. Jeg er lige nu til status på arbejdet, ikke noget der lige begejstrer mig mest… <3 Knus for nu.

Untitled

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mine renseprodukter