vind din egen personlige almanak!

just ordered // ASOS

PicMonkey Collage1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Hej honeys! Jeg fortalte jo forleden dag, at jeg havde shoppet lidt sager på Asos. Jeg havde været på udkig efter lidt nye kjoler, nu hvor der kommer så mange fester og andre arrangementer. Jeg glæder mig utrolig meget til, at modtage pakken, så den må meget gerne snart komme, hehe. Jeg købte og et par sko og nogle lækre bukser med. Priserne er fantastiske derinde, og jeg har ikke betalt over 300 kr, for nogle af tingene!! Vildt lækkert.

Nu er det søndag igen og en ny uge starter i morgen. Jeg var til fest hos min veninde i går, hvor vi jo holdte klasse reunion. Super hyggeligt. Jeg sov hjemme ved min kæreste og har derfor hygget sammen med ham hele dagen i dag. Gud ske tak og lov for, at jeg lavede mine afleveringer i fredags, og ikke skulle knokle med dem i dag..!!! ahaha.

Nyd resten af søndagen – nu vil jeg smutte ind og se et afsnit PLL, inden jeg smutter i seng, da jeg er lidt i underskud af søvn, hehe. KNUS

“HUSK NU AT DELTAGE I MIN GIVEAWAY OM EN PERSONLIG ALMANAK LIGE HER”

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vind din egen personlige almanak!