MERRY CHRISTMAS

snow and stella

DSC_0251DSC_0145 DSC_0151 DSC_0160 DSC_0164Hej søde piger. Rigtig glædelig 2. juledag, jeg håber i nyder ferien og måske har været til nogle lækre julefrokoster?? Min familie og jeg skal til julefrokost i morgen, så disse 2 dage indtilvidere er bare blevet brugt på ren afslapning. I dag tager vi i biffen og hygger. Og tænk engang, så kom der også sne i år, dog bare lige en dag forsinket… Det skulle jo have været der selve juleaften, men det er dog stadig hyggeligt at det bare er kommet. Så ja øverste billede er lige udsigten ud over vores forhave, hvor den flotte hvide sne ligger.

Jeg tænkte at det var på tide jeg fik vist jer dette fine Iphone cover fra Stella Mccartney, jeg fandt det på trendsales og fik det til en super god pris. Er virkelig glad for det 🙂 Synes det har en flot farve, som man ikke ser så tit andre steder. Jeg synes det er i ret god stand, når man tænker på at det er købt brugt. Jeg har faktisk ønsket mig penge i julegave, da jeg sparer sammen til en lækker Stella Mccartney taske, og jeg skal faktisk ind og hente den i morgen!!! Kan snart ikke vente længere, glæder mig virkelig til at det bliver min. Er godt klar over det er en super populær taske og mange har den, men jeg synes virkelig at den super fed, enkel og feminin taske, som jeg ville kunne bruge i mange år fremad.

I skal også nok få lov til at se mine julegaver, som jeg vil vise jer en af dagene. Håber i havde en god juleaften? Har i fået nogle gode gaver? Knus

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERRY CHRISTMAS