triangl swimwear

healthy food

DSC_0017 DSC_0030DSC_0024Hej mine kære. Her i min vinterferie har jeg haft masser af tid til, at lave lækker mad og hermed vil jeg også vise jer denne lækre ret, som er super nem at lave, og så smager det super skønt. Vi lavede det til aftensmad her forleden dag og så var der lidt rester til dagen efter. Det er simpelthen en sund pizza, som består af en mexicansk pandekage som bund, tomatpurre, tynde skiver kartoffel, Mozzarella i tynde skiver, parmaskinke og tomater. Som top drypper vi lidt pesto klatter ud på og så havde vi rucola salat oven på. Men da der ikke var mere salat tilbage valgte jeg, at skære lidt flere friske tomater til ovenpå og så lidt avokado, det kan også anbefales. Den er meget nem lige at bikse sammen og så skal den kun have 15-20 min. i ovnen. Så til en sen aften hvor man ikke lige orker det helt store, er dette et godt alternativ.

Jeg synes helt klart også den kan bruges til hvis man får gæster. Det er super lækkert og smager skønt + at den er sund. Efterfølgende ville man kunne servere en sund og lækker chokolademousse. Der er sparet på kalorierne og du kan dermed spise den med god samvittighed. Du skal ikke bruge mere en 4 ingredienser til chokolademoussen og derefter pynte den med lidt lækre bær. Opskriften er fundet inde på alt for damerne, hvor de deler en masse lækre og sunde opskrifter. Det er skønt for os der har en sød tand, men som også gerne vil holde det sundt. Her er der ihvertfald en masse gode alternativer til både desserter og hovedretter. Du kan helt klart få en masse inspiration hvis du mangler nogle gode og nye opskrifter.

Jeg kunne helt klart godt overveje at servere denne menu en aften, for nogle af mine søde veninder. Jeg kan godt lide at det er overskueligt og nemt at lave, skal helst ikke rode mig ud i noget der er alt for svært, hehe 😉 Vil helt klart anbefale jer at prøve disse 2 retter!

Håber i nyder vinterferien lige så meget som jeg gør? I morgen har min mor og jeg planer om en hyggelig strøgtur, så det ser jeg frem til:) Hav en dejlig aften. xx Cecilie

billede

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

triangl swimwear