OLD SCHOOL

FAVORITE BAGS

DSC_0073 DSC_0082 DSC_0085 DSC_0089Hej søde piger! I dag tænkte jeg at jeg ville vise jer mine 4 yndlings tasker og som er dem jeg bruger mest. Den første taske er helt klart min Stella Mccartney falabella taske, som jeg er ovenud lykkelig for at være ejer af. Helt klart mit bedste køb længe 🙂 Så har jeg min lille Marc by marc jacobs taske, som er perfekt hvis man lige skal have en lille taske med til lidt forskellige sager. Den er super fin og enkel i designet og så kan den indeholde utrolig meget! Hvad jeg har ikke har formået at proppe i den taske, hehe. Så har jeg min Malene Birger taske som jeg har købt til skolebrug, dog veksler jeg lige imellem hvilken taske jeg bruger som skoletaske, og lige i øjeblikket bruger jeg den klassiske Day taske, som er på nederste billede. Den taske er altså en sikker vinder og kan bruges til alt. Den er super god til hvis man skal ud og have mange ting med sig. Jeg ville ikke kunne leve uden denne taske.

Så dette var lige et udpluk af mine favorit tasker, alle sammen til forskellige anledninger hver især. Derfor har jeg jo heller ikke kunne leve uden en eneste af dem;) hehe. Har i også en favorit taske i bare holder ved? eller skifter i ud indimellem? 🙂

Jeg er lige kommet hjem fra skole og sidder nu lige og slapper lidt af, inden jeg vil gå ud og løbe en tur i det dejlige vejr. Jeg skal i skøjtehallen senere i aften med min klasse, det skal nok blive meget skægt:) Hav en skøn dag, knus.

Untitled

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLD SCHOOL