ready for the summer season

Amsterdam haul; part 1

Hej sødeste piger! Hvor er det skønt med weekend igen, i dag har jeg kun haft 1 modul og derfor havde jeg fri allerede kl. 10! Da jeg kom hjem tænkte jeg at det var på tide jeg fik vist jer de fine ting jeg købte i Amsterdam! Så jeg fik taget lidt billeder af tingene til jer 😉 Jeg har delt indlægget op i 2 dele, så i første omgang får i alle de ting jeg købte i River Island at se. Det er virkelig en lækker butik med de fedeste ting, kunne jo købe det hele;) heheDSC_0130PicMonkey Collage4DSC_0134Første ting jeg købte var denne super fine hvide buksedragt, jeg er helt vild med snittet på bukserne og de flotte detaljer på overdelen. Den bliver så fin her til sommer eller til lidt finere anledninger dresset op med et par stiletter. Kommer lige til at se jeg har glemt at klippe mærket af, ups, hehe. Jeg glæder mig helt vildt til at kunne tage den på. Jeg har virkelig fået en obsession med hvidt tøj denne sommer, så meget af det jeg har købt er faktisk hvidt, hehe 😉DSC_0095Næste ting jeg fik med hjem er denne stribede bluse. Egentlig bare sådan en lidt basic ting, men synes den var ret fin og kunne godt lide designet på den.
DSC_0109PicMonkey Collage2Så har vi jo endnu en hvid ting, nemlig denne flotte kjole. Den er egentlig meget enkel men stadig med lidt detaljer, da der er sådan et slags mønster på midten af kjolen. Synes den var super fin og især her til sommer, så er hvide ting altså bare super sommerligt;) Er det ikke rigtigt?
DSC_0097Endnu en basic ting som man altid kan bruge, en sort top med lidt halterneck. Sådan en er altid nyttig 😉
PicMonkey Collage3Sidste ting jeg købte i River Island var denne grå kjole. Den har sådan noget læder look stof for oven og en stribe af det, ned langs kjolen i midten 😉 Synes mønsteret på den er ret fedt.

Så ja, det var alle tingene fra River Island. Endnu en grund til at det godt snart må blive sommer og lidt varmere, så jeg kan få alle mine nye sager på, hehe. Hvad synes i om de forskellige ting?

Jeg vil smutte op og træne en times tid her om lidt, og så er der ellers dømt weekend! I morgen har min kæreste og jeg 15 måneders dag, så der skal vi være sammen og fejre det <3 Hvad skal i bruge weekenden på? 😉 Knus

Untitled

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ready for the summer season