A WHITE CARRIE WATCH

3 hvide bluser

zara zara2 zaaaraHej søde læsere! Nu tænkte jeg at det var på tide jeg fik skrevet dette indlæg færdigt og få vist jer de fine 3 bluser fra Zara! Dog har i allerede set én af dem i et outfit post, og der vil snart komme endnu et outfit med den nederste skjorte 😉 Da jeg købte dem kunne jeg ikke bestemme mig for hvilke det skulle være, så jeg endte med at købe dem alle med hjem – Og ja hvad skete der så, jeg har beholdt dem alle, hehe. Det viste sig at være klogt, for jeg har allerede haft alle 3 bluser på af flere omgange, så jeg havde nok ærgret mig hvis jeg havde byttet én eller flere af dem. Som jeg har sagt før synes jeg hvide bluser her til sommeren er så fint og sommerligt. Disse kan bruges til både pæne anledninger, men også bare til et par søde shorts eller jeans.

Jeg sidder stadig i sengen og slapper af, skal snart lige ud og gå en lille tur med min vovse og så tænker jeg at jeg ville løbe en tur! Jeg håber inderligt at vejret snart har tænkt sig at blive lidt bedre og noget mere varmt. Kan slet ikke overskue at skulle have ferie i det her dårlige vejr!!

Men når jeg nu sidder inden for alligevel, er der så nogle indlæg i kunne tænke jer at læse på bloggen?? <3 Knus for nu.

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A WHITE CARRIE WATCH