Konkurrence: A-Hjort.dk

summer bodystocking X grayfox

Unknownthumb_DSC_0081_1024gray thumb_DSC_0060_1024For dælen hvor er det bare hedt udenfor! sommeren og varmen har da virkelig indtaget det danske vejr de sidste par dage! Dog skulle det desværre vende lidt igen, øv. Jeg modtog forleden dag denne lækre bodystocking lavet af økologisk bambus fra Grayfox.dk. Grayfox sælger kun økologiske og bæredygtige varer hvilket jo er skønt, og er med til at beskytte vores natur. Denne bodystocking er i det blødeste materiale og er meget behagelig at have på. Jeg synes den er super fin ned i et par short eller sorte jeans til når det er lige køligere.

De forhandler en masse lækre varer bla. undertøj, bodystockings, joggingbukser og meget mere, i kan tjekke hele deres sortiment ud på deres webshop her! De kører lige nu udsalg derinde så i kan spare næsten halv pris på de fleste produkter 😉 I kan også følge dem på deres instagram @grayfoxdk hvor de opdaterer med nyeste varer og meget mere.

I aften skal jeg ind til byen og sikkert forbi bryggen og nyde det gode vejr sammen med nogle veninder fra min klasse. Det er jo om at nyde det lækre vejr mens det er her! Husk at deltage i min konkurrence om et gavekort på 300kr til A-hjort lige her!

Hav en skøn aften, knus

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: A-Hjort.dk