TIVOLI TUR

goodbye long hair…

thumb_DSC_0200_1024PicMonkey CollageHey søde læsere!! Nu nærmer juleferien sig hastigt og jeg kan slet ikke vente. Allerede i denne uge har vores moduler været lidt hygge i og med det var de sidste for i år, så det har været skønt. I morgen er sidste rigtige skoledag og fredag har vi bare noget hygge med morgenmad og så skal vi 2.g’ere laver sådan en julebod. Men det indlægget egentlig skulle handle om var, at jeg i morgen kl. 10 skal til frisøren og klippes! Jeg skal simpelthen klippes korthåret, okay kort og kort! Men det skal ihvertfald klippes til lidt over brystet regner jeg med. Jeg har længe gerne villet prøve og få klippet mit hår lidt kortere, og nu har jeg endelig taget mod til mig og få det gjort 😉 Så i morgen er det farvel til de helt lange lokker, jeg er ret spændt på at se hvordan det kommer til at se ud! Wish me luck, hehe 😉 I morgen aften regner jeg med at skulle i byen sammen med nogle stykker fra klassen, det skal nok blive meget hyggeligt <3 Så skal vi fejre at det er juleferie, nææææsten! Fredag skal jeg holde julefrokost sammen med pigerne fra min klasse, det skal nok blive sjovt!

Har i nogle planer for juleferien? <3 God aften, knus!

Untitled

6 kommentarer

  • Anne

    Nej, du må altså ikke lade dig klippe, du har så flot et hår. Hvis der absolut skal noget at, så må du ikke klippe mere af end du stadig kan lave en flot high pony.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Hvor er du sød! jeg har efterhånden overvejet det længe, og har vildt lyst til at prøve noget nyt <3 det vokser jo heldigvis ud igen 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

    Havde selv længere hår end dig, og synes det havde en tendens til at blive kedeligt og livløst.. Men så tog jeg mig sammen og fik det klippet til lidt under kravebenene, og det er SÅ flot. Mit hår ser sundt, frisk og tykt ud!
    Det skal nok blive godt, glæder mig til at se det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Ja jeg er helt enig! Det er blevet super fint, skal nok vise det frem snart <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Hvor er trøjen fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIVOLI TUR