MYCALVINS

LIPS

thumb_DSC_0041_1024 thumb_DSC_0047_1024thumb_DSC_0106_1024 Læbestiften fra venstre hedder “Peach Blossom”, som er den jeg har på, på billederene. Den midterste hedder “Japanese Maple”, begge læbestifter er fra MAC samt læbeblyanten som er i farven “Subculture”. thumb_DSC_0086_1024 thumb_DSC_0130_1024Hejsa søde læsere! Et indlæg i dag, der nok er mest henvendt til pigerne! Det skal nemlig handle om læber, læbestift og læbeblyant. Jeg er på det sidste begyndt at gøre lidt mere ud af mine læber til hverdag og dermed begyndt at bruge mine fine læbestifter fra MAC en smule mere. Min mor havde en læbeblyant som hun ikke brugte og som egentlig passede meget fint til den læbestift jeg selv havde. Så den nuppede jeg da lige og jeg er faktisk blevet overraskende glad for den. Læbeblyanten gør virkelig meget ved læbestiften, det er ligesom prikken over i’et. Den er med til at indramme læberne, og fremhæver læbestiften endnu mere. Jeg har aldrig rigtig før benyttet mig af en læbeblyant, men jeg er virkelig blevet overbevist om, at de behøver man til en læbestift!

Læbestift gør faktisk meget for lige at peppe ens makeup op en smule, men uden at det bliver for meget på nogen måde synes jeg. Hvis ikke jeg har læbestift på, så er jeg storforbruger af læbepomade, og denne fra Labello som er på billedet længere oppe, giver en super fin farve til læberne, der er nemlig lidt perlemor i.

Hvad synes i om læbestiften? Bruger i det selv til hverdag? 😉 Knus

 

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MYCALVINS