that choker trend

gold chain

thumb_DSC_0575_1024 thumb_DSC_0576_1024 thumb_DSC_0581_1024 thumb_DSC_0591_1024

Jeg er endnu engang så heldig, at have modtaget denne super fine Pernille Corydon halskæde, fra A-Hjort.dk. Endnu engang har de søde damer bag A-Hjort, ladet mig vise jer denne helt vildt enkle og smukke halskæde frem til jer. Jeg er vild med at den er så enkel, men samtidigt så feminint med de små sten i. Det er Cassiopeia stjernerne som er afbildet på halskæden af små fine sten. Denne gang har jeg valgt en kort guld halskæde, i og med at jeg er begyndt at gå med både guld og sølv smykker. Førhen har det været mest sølv smykker jeg foretrak, men nu er det faktisk lidt blandet.
I ved jeg er en sucker for Pernille Corydons smykker og elsker virkelig hendes mange forskellige designs. Derfor indeholder min smykkesamling efterhånden også ret mange smykker netop fra hendes mærke. De fleste er faktisk fra A-Hjort.dk‘s hjemmeside og hvis i vil se resten af hendes kollektion, så klik her.

Inde på A-Hjort.dk‘s hjemmeside, kan man læse om de forskellige smykkedesignere og historien bag designerne. Jeg synes det giver et virkelig godt indtryk og man fornemmer hurtigt hvordan deres stil er, som også afspejler sig i smykkerne.

I vil få denne fine halskæde at se fremover i en masse outfit, da den passer perfekt til enkle outfit’s, som lige skal piftes op med lidt fine og lækre smykker.

Synes helt klart i burde smutte ind forbi A-Hjort.dk og tjekke deres store udvalg ud af lækre smykker, fra blandede designere. Hvis i er interreseret i den fine halskæde i ser på billederene ovenover, så kan i finde Cassiopeia Halskæden her.

Hvad synes i om halskæden? <3 Jeg er helt vild med den! Knus

Untitled

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

that choker trend