Mine renseprodukter

mit 15’ende år

Hej honeys! Nu er der kun 2 dage til min fødselsdag på fredag d. 21 november. Jeg tænkte derfor at jeg ville samle lidt billeder fra de sidste par måneder. Jeg kunne ikke lige finde nogle billeder fra December, januar og februar, så jeg starter ved marts. Jeg synes simpelthen dette år er gået sååå stærkt! Og der er bare sket så mange nye ting i mit liv på dette år. Jeg har fået min skønne kæreste, jeg afsluttede folkeskolen og dernæst er jeg startet på Niels Brock. Store og nye omvæltninger som man lige skal vænne sig til. Det sværeste var nok, at skulle sige farvel til folkskolen, ens kammarater igennem 10 år, lærerene og de faste rammer!!!

Jeg har været ude og rejse 3 gange og fået nye oplevelser med i bagagen. Jeg er blevet mere selvstændig, det at rejse til paris med en veninde og finde rundt i paris alene, uden mor og far, kan altså være noget af en opgave, haha! Men vi klarede det 🙂

De fleste af billederene har været på bloggen, så i kan sikkert godt genkende nogle af dem 🙂 Jeg synes det er meget skægt at lave et lille tilbageblik på året og blive mindet om hvor mange gode stunder man har haft, og at man skal værdsætte den tid man har. For prøv at se hvor hurtig tiden går, jeg forstår virkelig ikke hvor den bliver af.IMG_9167_Fotor_Collage_FotorI starten af året, blev der taget de første outfitbilleder uden for igen, efter vinteren. Nye ting blev vist frem samt selfies og insta-pictures.

DSC_0036 2_Fotor_Collage_FotorI April rejste jeg til London for anden gang i mit liv sammen med mine forældre og Mormor. Det var en skøn tur og vi fik oplevet en MASSE ting + jeg kom hjem med en kuffert fuld af nye sager og lidt overvægt! haha.

DSC_0967_Fotor_Collage_FotorI Maj havde jeg sidste skoledag, og sagde dermed farvel til folkeskolen. Det var en fantastisk dag med vandkamp, morgenmad og karamelkastning på skolen. Om aftenen holdte vi fest for hele årgangen, hvilket var super hyggeligt og meget festligt. Savner det allerede. Det var også i Maj jeg købte min lækre trenchcoat fra Zara, som jeg har været så glad for hele sommeren.

DSC_0050_Fotor_Collage_FotorI Juni kom alle de mundtlige eksamener og på de to øverste billeder til venstre, er jeg netop kommet hjem fra den sidste mundtlige eksamen i Samfundsfag hvor jeg scorede et 10-tal. En meget glad Cecilie der endelig kunne gå på sommerferie. Sommerferien startede godt ud med fødselsdag hos min søde veninde og strøgture sammen med pigerne. Der var ret meget “hvid” i min sommer garderobe, som man også kan fornemme på billederene.

DSC_0051_Fotor_Collage_FotorI starten af Juli rejste jeg til Paris med Alma, hvor vi var i en uge. Den bedste ferie jeg har haft, og et kæmpe minde jeg vil have forevigt. Solen skinnede, jeg var sammen med min bedste veninde og alt var bare perfekt. Senere på måneden rejste jeg på ferie igen, bare sammen med mine forældre. Vi var i alsace, hvor vi også nød vejret og de lækre omgivelser.

DSC_0024_Fotor_Collage_FotorAugust har nok været en af de vildeste måneder i mit liv. Det var her jeg startede på Niels Brock, og dermed skulle starte på noget helt nyt og ukendt. Det har efterfølgende vist sig, at være en af de bedste beslutninger. Vi var i dyrehaven og blev godt overtegnet. Jeg var på Stick’n’sushi, mums. Jeg købte ny skoletaske og det fineste sæt fra Cecilie Copenhagen.

DSC_0009_Fotor_Collage_FotorI september fejrede jeg 8 måneders dag med min dejlige kæreste (så vi fejrede faktisk 10 måneders dag i går, tiden går hurtigt) Jeg smed lidt flere outfits billeder og nye indkøb på bloggen.

DSC_0026_Fotor_Collage_FotorOktober kom og det begyndte at blive køligere uden for, dermed tid til de varme drikke, hvilket førte til en tur på Baresso. Jeg købte nye Nike Sneakers. Jeg fik de fineste Pernille Corydon øreringe sponsoreret af søde Anne Hjort fra A-hjort.dk.

DSC_0036_Fotor_Collage_FotorJa så nåede vi til November som endnu ikke er slut. Her har vi de nyeste billeder. I ser mit pink hår (hvilket næsten allerede er gået helt ud) Lidt flere outfits er kommet op, og sort/hvid selfies.

Ja, dette var så lige en kort og hurtigt gennemgang af de sidste par måneder. Hvilket jeg egentlig synes passede meget godt ind, nu hvor jeg går ind i et “nyt” år af mit liv meget snart 🙂 Jeg håber i kunne lide dette indlæg og synes det var meget sjovt at se et tilbageblik. Lidt anderledes i forhold til hvad jeg plejer at lave af indlæg.

Nu vil jeg rette en aflevering igennem til på fredag, og så ellers bare slappe af. I morgen har jeg først fri ved 4 tiden, og derefter skal jeg hjem og bage kage til min klasse til dagen efter. Hav en dejlig dag. Knus

 

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine renseprodukter