#stellasport launch i Magasin

DAY blythe purse

DSC_0066DSC_0072

Hej piger. Jeg har været så heldig at få tilsendt denne vildt lækre Day pung fra Carriealong.dk. Carriealong.dk er en dansk hjemmeside som forhandler en masse lækre mærker inden for tasker, punge, kufferter og accessories. Det er bla. muligt at finde mærker som DAY, Tiger of sweden, Dixie, Adax og mange flere. De har et stort udvalgt af lækre punge, se mere her.

Jeg er helt vild med denne flotte Day pung, jeg synes simpelthen mønsteret er så fint. Jeg har faktisk i længere tid gået og kigget på de flotte ting fra Day. Pungen har en super god størrelse, uden at den er for stor. Der er en masse rum til at kunne have alle sine kreditkort, mønter, sedler og alle de andre mange ting vi render rundt med i vores pung 😉 Jeg har allerede taget min pung i brug og den passer perfekt til alle mine sorte tasker, hehe. Så det er faktisk skønt med en pung hvor der er lidt mønster på, så man kan finde den nede i sin taske. Er jeg den eneste der nogle gange bare IKKE kan finde sin pung nede i en stor taske?!? Totalt krise, er altid bange for at den er væk, men så gemmer den sig bare under ens computer eller bøger.

De har et super fedt udvalg af forskellige lækre ting på Carriealong.dk, så synes helt klart i lige skulle smutte forbi og tjekke deres store sortiment ud. Hav en skøn dag, knus

billede

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#stellasport launch i Magasin