new sunglasses

FLARE PANTS

DSC_0393Bluse – River Island – Bukser – Topshop – Sneakers – Asics – ur  – Marc by marc jacobs – Armbånd – BalenciagaDSC_0412DSC_0433DSC_0387DSC_0419DSC_0438DSC_0378DSC_0416Hej søde læsere! Jeg holder lige en kort pause fra min SO1 skrivning imens jeg lige skriver dette indlæg til jer 😉 Min opgaver tager alt min tid denne uge og den kommende weekend, jeg skal nemlig aflevere den i morgen og så skal jeg op og forsvare den her på tirsdag, så der skal bare øves igennem her i weekenden. Jeg glæder mig så meget til at det er overstået her på tirsdag.

Jeg ville vise jer disse nye “flare pants” fra Topshop som jeg modtog med posten her forleden dag. Jeg tror efterhånden de fleste har set de berygtede “flare pants” fra Zara flere steder i gadebilledet og på instagrams?? I starten havde jeg lidt delte meninger, men med tiden blev jeg faktisk lidt vild med dem. Så da jeg så at Topshop havde lavet nogle lign. til kun 250 kr, måtte jeg simpelthen eje dem 🙂 De er virkelig behagelige at have på og synes de er så fine? Hvad tænker i? Jeg havde stylet dem med mine nye Asics sneakers og min fine bluse fra River Island. Hvis i skulle være interesseret i bukserne, kan de findes lige her!

I dag var jeg på skolen lidt længere tid, da vi skulle planlægge en masse ting til efter ferie hvor jeg skal være tutor sammen med et par andre fra min klasse. Vi har noget info aften her i næste uge, hvor vi tutorer og de nye elever får lov til at møde hinanden, det bliver meget hyggeligt. Er der nogle af mine kære læsere som skal starte på Niels Brock efter sommerferien?? 🙂

Jeg vil smutte tilbage til min opgave som ligger og kalder i baggrunden, hav en dejlig aften. Knus

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new sunglasses