SIDSTE CHANCE FOR AT DELTAGE I MIN GIVEAWAY!

Blå mandag #2 Læder jakke og bumbag

Hej piger<3333 Ville først og fremmest lige sige tusind tak til alle jer der deltager i min giveaway, jeg trækker en heldig vinder senere på dagen, så hold øje med bloggen<33

Tænkte at jeg lige ville vise jer lidt flere ting, som jeg skal have på til min blå mandag:) Jeg har ikke fundet alle mine ting endnu, men der er jo også lidt tid til det:) Men indtil videre har jeg fået købt en jakke, Bumbag, sko og undertøj:) Det er ret vildt at tænke på, at der er under en måned til min konfirmation!!! Og vi mangler stadig lidt forskellige ting, som vi skal have styr på. Men ihhh hvor jeg glæder mig:)

DSC_0093Denne fine læderjakke er fra Vero moda, håber på at det bliver nogenlunde lunt så jeg kan have den på:)

DSC_0094Den har en masse super fede og søde detaljer! Den bliver lækker her til sommer. Den er god til en lidt kølig aften, så kan man lige tage den på.

DSC_0099 DSC_0100Lidt flere detaljer :)Hehe

DSC_0103Og til sidst denne fine bumbag fra Pieces, den findes også i grå og coral, men tænkte at sort passede til alt og de fine nitter træder også rimelig meget igennem, så for at det ikke skulle blive for meget, så blev det den sorte:) Hvis i vil se hvad for nogle sko jeg har købt til, kan i se dem lige her.

Jeg sidder lige nu og glugger på noget “Beauty” til kroppen på Nelly.com, overvejer at købe det, det er sååå fint<33 Nu må vi se…. Regner med, at der kommer et indlæg mere i dag, hvis nu postmanden er så sød at komme med min pakke:) Heheh

Husk at i stadig kan nå at deltage i min giveaway HER<3 Kys

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE CHANCE FOR AT DELTAGE I MIN GIVEAWAY!