Hos frisøren:)

Påske hygge:)

Hej piger, undskylder meget for den dårlige blogning, har bare ikke lige haft overskud, tid, lyst og ideer til at blogge. Men i dag kommer der lige et indlæg, vi skal holde påskefrokost for familien i dag, det bliver super hyggeligt. Mine forældre har stået i køkkenet hele dagen, der er blevet lavet såååå meget mad. mums. I går der fik vi pyntet lidt op til påske her i huset, har taget et par billeder så i kan se det:)

DSC_0037 DSC_0042 DSC_0045 DSC_0063 DSC_0068Lige lidt stemningsbilleder her hjemme fra 🙂 Håber i nyder ferien. Har fået et fint chokolade påskeæg, yummi, og så også adidas bukserne (jeg viste dem i et tidligere indæg) og en bluse som skal bruges til træning. Jeg har i dag og i går været sammen med en dejlig veninde, vi har bare hygget med film og sjov. I forgårs var vi i IKEA for, at købe lidt forskellige ting 🙂 Nu vil jeg hoppe af igen. Kys

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hos frisøren:)