The last confirmations gifts

printed pants

DSC_0047redi (T-shirt, H&M – Bukser, Gina Tricot – Halskæde, Pernille Corydon  Sneakers, Nike air force 1) Havde kun lige mine sneakers på uden for, hvor jeg tog billeder. De bliver gemt her til d. 30 april, hvor vi skal holde Blå Mandag. Kan snart ikke vente med, at få dem på!!!PicMonkey Collage2Hej piger! I forgårs var jeg uden for og tage lidt outfit billeder! Jeg undskylder bamsen ved mine fødder på det første billede, min hund synes lige hun skulle komme med sin bamse og så efterlade den der, uden jeg lige opdagede det 🙂 Hehe. Fik den da heldigvis fjernet på de andre billeder, hehe. I forgårs havde jeg bare en afslappet dag hvor jeg var hjemme og lige et smut på hovedbiblioteket for, at aflevere en bog. Så jeg tog mine nye bukser og bluse på, som var lidt afslappet men stadig pænt uden det bliver jogging tøj. Elsker mine nye bukser, de er så dejlige behagelige, at have på. Wiiin.

Jeg har nu optaget en video, med et shopping haul for denne måned:) Den kommer op senere på bloggen eller i morgen<3 Kyys

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The last confirmations gifts