elf goodies

Outfit in the sunshine

DSC_0143rediHeeeeey tøser. Endnu et lille ferieindlæg hernede fra varme og dejlige Bulgarien, vi nyder det sååå meget og vi vil slet ikke tænke på, at skulle hjem igen!… Godt vi har over en uge mere. Tænkte at jeg lige ville vise jer et lille outfit mere hernede fra. Denne aften var vi nede på en super lækker pizza restauarent som ligger oppe i den lille by vi bor i. Det var super lækker mad vi fik. Indtil videre har vi været på stranden hver dag og så taget ud om eftermiddagen.

DSC_0129 Denne fine buksedragt var en af de ting jeg købte forleden dag da vi var i byen. Synes den er helt vildt sød, både med og uden bæltet. Jeg gav ikke særlig meget for den, tingene er ikke så dyre hernede:) WIINDSC_0130Vi tog både lidt billeder nede på stranden og på vejen der ned, på en mega stejl sti. Den er hård at komme op af når det er 30 graders varme!!!! Puha.

DSC_0122
DSC_0110 Er blevet vildt glad for mine nye sandaler fra Aldo, de er vildt gode, at gå i:)) DSC_0101I går var vi inde i Sunny Beach og shoppe lidt, spiste god mad og drinks bagefter på en bar. Man kunne virkelig fornemme at det er de unges mekka, der var helt vild meget gang i den, og det var super fedt. Vi blev stoppet af en medarbejder fra “den glade viking” som spurte om vi ikke skulle ud og feste om aftenen, han troede ikke på, at vi kun var 14 og 15 år, hehehe:)))

DSC_0226Lækker pizza jeg fik, de andres var også super lækre. Dejlig tyk bund, mums.

Nu sidder vi lige oppe i vores lejlighed, vi har spist dejlig frokost og har ligget nede på stranden hele dagen. Er blevet lidt rød på ryggen og det brænder, æææævvv. Så skal vist ikke lige mere ud i solen i dag…. Hvad laver i derhjemme eller jer som er på ferie?? 🙂 Savner jeres søde kommentarer…. Kys

 

6 kommentarer

  • Signe

    Det ser virkeligt dejligt ud. Ville ønske, at jeg skulle rejse til et sted med varme i år. Din buksedragt er super fin 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nogle super fine billeder, du har fået taget! Og der ser også dejligt ud, dernede i Bulgarien – gid det var mig!!
    Men hvem er du dernede med? Og hvem får du til at tage billederne af dig??

    Knus Aida 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Tusind tak, hvor er du sød:-) jeg er hernede med mine forældre og en veninde:-)) det er min veninde der tager billederne:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Okay, tak for svarene!
      Det var så lidt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Hvor ser du dejlig og afslappet ud!
    Super lækker buksedragt – klæder dig også brandgodt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Tak hvor er du sød<3 dagens kommentar:-))

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

elf goodies