Bål hygge

Buch copenhagen

DSC_0115

DSC_0117 DSC_0119

 

DSC_0122

DSC_0125

DSC_0123

DSC_0128Yaay, endelig har jeg fået min Macbook tilbage fra service, såå glad! Så det betyder, at der igen vil komme nye indlæg, havde ikke regnet med, at det ville tage så lang tid før jeg fik den tilbage. Når men nu er det på plads og så skal jeg vel skrive lidt om hvad dette indlæg handler om. Jeg har været oppe hos min dejlige mormor, hvor vi havde 2 hyggelige dage sammen. Hun havde været så sød, at forære mig en tid til Chellac negle, så var nede og få lavet super flotte sommernegle i får dem at se snarest:)) Dagen eftere var vi i Lyngby storcenter hvor jeg fandt denne fantastiske butik, Buch Copenhagen. De har de mest flotte og stilrene ting, i så lækre lyse farver. Man bliver helt rolig af, at gå ind i denne butik, der er så fredsfyldt på en måde:)) Jeg fandt denne lækre top med de flotte perler som et kors på maven, den er vildt sød på og passer bare til alt, super fin, og stoffet er virkelig lækkert. De sælger også ting til huset, såsom lys lanterner osv. Det er ikke sidste gang jeg er inde i den butik, skal helt klart tjekke deres butik ud som også ligger på østerbro, den er trods alt lidt tættere på hvor jeg bor:)) Jeg er så glad for denne top, den vil hænge på mig resten af sommeren, og nok også når det bliver lidt køligere, så er det bare lige en trøje ud over:)

Jeg savner lidt jeres kommentarer?? Er i der stadig? :)) Håber ellers i nyder ferien, den er jo snart ved, at være slut…. Kan slet ikke overskue tanken om, at skulle tilbage, og så i 9. klasse!!! åhhh guder.

Husk nu at deltage i min giveaway om et par lækre armbånd, HER!

– Kys Cecilie

1 kommentar

  • Mormor

    Hej Skat, jeg synes også vi havde nogle virkelig hyggelige dage heroppe, hvor vi shoppede og spiste god mad og hyggede med Bellis.
    Jeg elsker når du er her. Tak for de søde ord. Knus Mormor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bål hygge