show me your blog

I’M A #NELLYHOLIC

PicMonkey CollagePicMonkey Collage2DSC_0033
DSC_0036Hej tøser. Forleden dag modtog jeg denne lækre pakke fra Nelly.com, jeg havde nemlig bestilt en overdrevet lækker kjole og et par lækre stiletter! Mine forældre skal nemlig holde James Bond fest her til December, da de har kobberbryllup, og der skulle jeg bruge en fin fest kjole og nogle lækre sko. Da jeg faldt over denne kjole og sko på Nelly, så måtte det bare være den. Den er super flot på, og især med den åbne ryg. Skoene har jeg kigget på i riiiiiigtig lang tid, og nu havde jeg endelig en grund til at købe dem. Jeg kommer til at elske dem<333 I kan finde min kjole HER og mine fine stiletter finder i HER<3 Jeg er helt klart en #NELLYHOLIC!

Er i interesseret i nogle billeder, hvor jeg har det hele på? Eller er disse billeder fine?<3 Hvad synes i om skoene og kjolen?

Tak for alle linksene til alle jeres fine blogge, finder snart et par stykker som jeg viser frem:) Er lige kommet hjem efter en tur i Fitness, virkelig lang tid siden sidst! Nu vil jeg gå ud og tørre mit hår efter et dejligt bad og så smutte i seng<3 Sov god piger. Kys

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

show me your blog