ootd + sidste chance for spørgsmål til spørgerunde

Nike free 5.0

DSC_0003 DSC_0011 DSC_0013 DSC_0021 DSC_0040Disse baby’s kom med posten igår (gard jeg elsker postmanden) jeg bestilte dem her forleden dag på nettet. De er virkelig lækre og super gode, at gå i. Jeg har tænkt mig både at bruge dem til træning, men også til hverdag. De pifter virkelig et outfit op med den skrigende corale farve, virkelig flot. Jeg har brugt dem på arbejdet de sidste par dage, og får slet ikke ondt i fødderne, skønt! Jeg har ikke set denne model i butikkerne, og faktisk heller ikke på særlig mange mennesker, men fandt tilfældigt på nettet, efter at have set en veninde med dem, hvor jeg bare var totalt forelsket i dem<33

De kan virkelig anbefales til jer som skal have nye træningsko, tror også de kan bruges til at løbe i?? Nogle der ved det?

Jeg har her i aften fået redigeret min roomtour færdig, så den vil komme på bloggen i morgen! Min dejlige veninde kommer i morgen eftermiddag, når jeg er kommet hjem fra job, så skal vi hygge og have Twilight marathon(!!!!) og bøffer med bearnaise sovs til aftensmad, mums, glæder mig. Så er ferien også snart gået… Ævv, det går virkelig stærkt.

Vil smutte i seng nu, da arbejdet kalder i morgen fra kl. 10 til 16!!!! Godnat.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ootd + sidste chance for spørgsmål til spørgerunde