hey mr. jacobs

vinterferie

Unknown2Uhh det kan ikke beskrives hvor dejligt det er, endelig at have vinterferie. Jeg har bare glædet mig siden juleferien, ahaha. Denne ferie er bare vildt tiltrængt, og jeg skal absolut lave ingenting, såå skønt. Dog kunne jeg godt lige få presset en shoppetur med min mor ind i min “travle” kalender, hihi:) På fredag har jeg dog også en aftale med nogle veninder, hvor vi skal ud og spise lidt lækker mad.

Min søndag  i dag er bare gået med ren afslapning, jeg er rimelig død efter, at have været til fest i går og derfor først var i seng ved 4 tiden 🙂 Men wow vi havde det skægt, jeg tror vi dansede non-stop hele aftenen og natten, super hyggeligt. Så min seng kalder vist ret tidligt i aften:) Ovenstående billeder er fra forleden dag, hvor jeg havde tidligt fri og havde tid til, at tage lidt billeder imens det var lyst:)

Min veninde har som sagt skrevet et indlæg omkring mig, som vil komme op meget snart, hihi. Jeg har også tænkt mig, at lave et indlæg med ideer til gallakjoler, sko og accessories.

Jeg håber i har haft en dejlig weekend? Skal i lave noget spændende her i vinterferien, eller skal i også bare slappe?

xx Cille

2 kommentarer

  • AnoM

    Hej sødeste Cecilie!
    Hvor høj er du, og hvilken størrelse er din buksedragt i? Den fra MOSS 🙂 Vil nemlig gerne have en selv <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Uhh, tror jeg er omkring 1.65 og min buksedragt er i str. Nr 1<3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hey mr. jacobs