NIELS BROCK

angels

Hej Piger. Her er et af mine første indlæg med køb fra London. Jeg er normalt ikke afhænger af, at vise undertøj frem(hehe) men synes simpelthen at dette fine undertøj fra Victoria’s secret var for pænt til ikke, at blive vist frem. Så nu får i det altså at se;) De har så meget flot og lækkert undertøj inde i VS og faldt da også selv for lidt, som i kan se nedenunder. Købte også en T-shirt og hættetrøje fra Pink, som der er billeder af sidst i indlægget. DSC_0292 DSC_0294 DSC_0296 Som i kan se fik jeg købt mig 3 super flotte bh’er og nedenunder tilhørende trusser. Har aldrig set så mange fine bh’er som de havde i VS, man kunne jo købe det hele derinde. Er specielt vild med den corale bh, med blonderne, stenene og det lille fine vedhæng. De andre to er jeg også ekstremt glade for.DSC_0302 Trusser til resten af året, ej haha okay måske en overdrivelse, men fik da købt et par stykker 😉DSC_0328 DSC_0332 Så købte jeg denne fine t-shirt hvor der står angel foran og englevinger bag på ryggen, super fin<3DSC_0334DSC_0335Og til sidste en hættetrøje fra PINK, som er i underetagen i butikken. Den er så dejlig blød.

Fik også købt lige beauty ting i VS (som om man kan lade være med det, eheh) men det viser jeg jer en anden gang, sammen med de andre beauty ting jeg købte. Så det var de første ting i fik at se, der kommer et indlæg mere med noget andet tøj jeg købte. xx CD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIELS BROCK