BONJOUR PARIS

Pak med mig til Paris

Hej søde piger! Nu har jeg endelig fået lagt videoen op hvor jeg pakker min kuffert til Paris. I dag har vi været på shopping HELE dagen, og vi skal igen i morgen!! Vi bliver fattige. Det har været lidt over 30 grader i dag, så det har været ekstremt varmt. Her er bare super lækkert og vi vil ikke allerede hjem på søndag… Jeg håber i nyder ferien! Følg med på vores instagram hvor vi opdaterer dagligt; @ceciliedraebye og @almafuglesang

Untitled

4 kommentarer

  • Olivia J

    HOLD da op hvor har du meget tøj med. XD Og når der så også skal storshoppes! Whuuut. – Mega nederen med det lys i videoen. ): For resten hvor er din fine neglelak fra? 🙂 Den er så fin på dig, med uret og det hele. perf!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Heheheh ved det godt, det sker altid! Ved godt det med lyset, det drillede rimelig meget ind imellem… Jeg bruger gellack fra deepend så den er derfra og i farven “neon pink” den er suuuuper fin:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

    Hej søde Cecilie. Jeg følger fast med i din blog og hold da op den er inspirerende. Du skriver på sådan en dejlig og rolig måde og jeg lader mig inspirerer af alle dine lækre køb, outfit og hvad du generelt poster om. Mine veninder følger også fast med i din blog og det er altid lidt hyggeligt at snakke om.
    Jeg glæææder mig til at se sine køb 🙂
    Jeg kunne se lidt poser fra instagram af noget Kenzo og comme des garcons <3
    Hvad skal du med din familie?
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Ihhh sådan en kommentar som denne, er bare det der er med til, at jeg bliver ved med at blogge!! du gjorde lige min dag meget bedre, tusind tak for de søde ord<3
      Jeg skal til alsace i frankrig en uge med mine forældre <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BONJOUR PARIS