BEAUTY

CECILIE COPENHAGEN

 photo DSC_0022_zpsbdd0ed0c.jpg photo DSC_0012_zps489f2321.jpg photo DSC_0038_zps7598153a.jpg photo DSC_0019_zps478426fe.jpg photo DSC_0015_zpsde2c458b.jpg photo DSC_0024_zps0e17d82f.jpgHej sødeste piger! Jeg er blevet en heeeeeldig ejer af dette over lækre sæt fra Cecilie Copenhagen. Jeg havde læst på deres instagram, at der kom noget til salg igen på deres hjemmeside i torsdags kl. 23.59!!! PRÆCIS kl. 23.59 kom det online. Så jeg sad og holdte mig vågen for, at kunne købe det. og jeg var heldig, at få fingre i det. Jeg modtog det allerede lørdag morgen, seriøst hurtig levering! Det er noget vi kan lide her i huset;) haha. Er simpelthen så glad for det, synes det er så fint. Jeg havde det på i skole i dag, har dog bare nylon strømper på, da det jo er blevet rimelig køligt uden for….

Tror stadig der er noget online på deres hjemmeside, hvis i skulle være interesseret. Men i må nok hellere være hurtige <3 Endnu en ny uge på Niels Brock er nu startet. Alt fint indtil videre. Havde et aflyst modul i dag, så jeg havde allerede fri 11.50!! Så har både været oppe og træne og tage billeder til jer <3 hihihi

Nu vil jeg snart smutte i seng, hav en dejlig aften. Hvordan går det med jer, og jeres nye gymnasier/skoler? 😉

Untitled

6 kommentarer

  • Eeeeej (!!) hvor er du heldig!! Jeg vil sååå gerne have en cecilie copenhagen trøje med v-udskæring i sort/hvid! Men de er virkelig hurtigt udsolgt og lige fortiden er min pengepung ikke helt fyldt nok, haha!

    astridwille.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Jaa, jeg var faktisk også mest interesseret i den med v-udskæring, men den var simpelthen allerede udsolgt, selvom det var den første ting jeg prøvede på, at købe! 😉 Så jeg valgte den anden, hvilket jeg også er meget glad for.;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser du godt ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kunne SÅ godt tænke mig den hvid/sorte med V-hals! Seriously, det sæt er bare så lækkert… <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Er så enig, ville også gerne have haft blusen på v-udskæring <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY