BOYFRIEND JEANS

COPENHAGEN

 photo DSC_0762_zps6eb40299.jpg photo DSC_0826he_zpseae0864b.jpgHej sødeste piger! Endelig er jeg hjemme efter en hel dag på arbejdet, puha hvor har det været varmt og en meeeeget lang dag! I morgen får vi gæster, så der skal vi bare hygge 😉 Min mor og jeg var igår i København og på Fields for, at købe lidt forskellige ting som jeg manglede både skoleting, cardigan, mac pensel og ikke mindst te fra Perchs the, hehehe 😉 bedste te ever! Vejret blev heldigvis super godt senere på dagen, så da vi tog ind til byen stod solen højt over byen! Så lækkert.

Regner med at lave et “back to school” indlæg meget snart, fik nemlig selv købt et penalhus, som ikke er et penalhus i virkeligheden, men som jeg bare har tænkt mig, at bruge det som! Har haft svært ved, at finde noget jeg ville have, og derfor vil jeg jo gerne give dette tip videre <3 Så hold øje med bloggen.

Nu begynder her så småt at dufte af grilmad, så må hellere smutte ud og spise inde længe. Hvad har i lavet i dag? nyder i det sidste af sommer ferien? 😉

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOYFRIEND JEANS