EN GRÅ JUMPSUIT OG NY TASKE

weekend again

Skærmbillede 2014-08-29 kl_Fotor_CollageHej søde piger OG drenge! (har efterhånden fået af vide fra min klasse’s drenge, at jeg også skal skrive det!, hehe) Endnu en uge er allerede igen gået på NB, og alt går bare super godt. Min klasse er så sød, og vi har det super godt sammen. Dog er det dejligt, at det ENDELIG er weekend igen, dog føles det ikke sådan helt, da jeg skal bruge hele min weekend på arbejde, wuhu. Men det er da nogle gode penge, at få tjent, og så nu hvor jeg er gået en arbejdsdag ned. I morgen efter arbejde, skal jeg hjem til min kæreste hvor vi skal lave mad og bare slappe af og hygge<3 Søndag efter arbejde skal nok bare bruges på afslapning og måske opstart af de 2 stile vi har fået for, dog først til sidst i september, men det er vel altid godt, at være på forhånd, hvis nu der skulle komme flere!!! Jeg har samlet lidt billeder fra den sidste uge, taget fra min Instagram, så hvis i følger mig der, har i sikkert allerede set dem ;))

Jeg er lige kommet hjem fra træning i Fresh og igennem 2 cykelture (frem og tilbage) i regn…. Godt man bare skulle hjem, her til sidst 😉 Nu sidder jeg og venter på at maden bliver færdig, og så tror jeg bare jeg skal ind og se et par afsnit af PLL og slappe max af.

Kunne i egentlig være interesseret i, at jeg lavede et par bloganbefalinger?? Lad mig høre hvad i tænker 😉 <3 hav en dejlig aften. Knus

Untitled

4 kommentarer

  • Mille

    Det ville være skønt med et par anbefalinger – det kan man altid bruge, hehe 🙂 Hvor har du købt din Commes des Garcon bluse henne og hvor meget gav du for den?? Den er sååå lækker!
    Knuuuus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Super! Det overvejer jeg da lige så!:-) jeg har købt min bluse i deres egen butik i Paris<3 og gav vist omkring 900 for den:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt med bloganbefalinger! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GRÅ JUMPSUIT OG NY TASKE