moss x2

This weekend <3

222Hej skønne læsere. Endnu engang er det søndag aften og en uge er igen overe. Jeg har haft en god uge og helt fantastisk weekend. Startede min weekend ud med party i fredags hjemme hos min veninde, ren klassefest, hvilket var super hyggeligt. Min veninde A og jeg smuttede først ved halv 5 tiden, så vi var noget smadrede næste dag. Hvis i føler med på Insta, så i sikkert ovenstående billede, nemlig min nye lækre kjole fra Nelly. Nu var der endelig en anledning til, at hoppe i den:) Så som i næsten har regnet ud, blev lørdag brugt på sofaen hvor der bare blev slappet 100% af! I dag søndag har vi haft min mors kusine og min grandfætter på besøg. Vi lavede lækker tapas til frokost og bagte derefter en meeeeeget fin fodbold kage, dog lidt farlig med alt den grønne glasur, heheh. Men godt det smagte den altså. Synes vi var ret kreative, og det ligner da meget godt en fodboldbane med små spillere, lidt sjov må man vel have:) Senere var vi nede ved vandet og fodre ænderne, vi gik rigtig i barndommen.

Så alt i alt en fantastisk søndag og weekend – Nu er jeg klar til endnu en spændende uge, hvad den byder på, ved jeg ikke lige helt endnu<3 Jeg har 1 outfit klar til jer, og så også lidt billeder af mine fine hvide fest kjole fra i Fredags.

Kom gerne med lidt forslag til indlæg hvis i har nogle ideer 🙂 Fortsat god søndag.

xx CD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

moss x2