WISHES

8 måneders dag<3

DSC_0031 DSC_0034 DSC_0036Hej søde læsere! I går havde min kæreste og jeg 8 måneders dag (wow tiden går hurtigt) og i den anledning var han så sød, at komme med blomster til mig<3 Tiden flyver simpelthen afsted og kan ikke forstå, at vi har allerede har været kærester i 8 måneder, så vildt. Han er den bedste kæreste, man nogensinde kunne drømme om!

Jeg var på vej i skole her til morges og på halvvejen får jeg så en besked fra skolen om, at mit først modul er aflyst!! Super irriterende at få den besked når man er taget afsted. Men da vores moduler er 100 min. kunne det godt betale sig, at tage hjem igen. Så nu sidder jeg herhjemme, drikker te og skriver indlæg til jer. Og så skal jeg først afsted igen 9.30<3 På den ene side er det da dejligt, men kunne de dog ikke bare have sendt den sms et kvarter før, hehe.

I aften skal jeg være sammen med pigerne fra min nye klasse, hvor vi skal i byen og feste. Det skal nok blive super hyggeligt <3 Ellers er det bare skønt, at det er fredag igen og, at vi har weekend om meget snart. Kun 4 timer og så er det fri<3

Hav en skøøøn weekend, hvad skal i lave? <3 Knus

Untitled

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHES