full friday outfit

introtur med NB

IMG_3913_Fotor_CollageHej alle søde læsere! Jeg undskylder stilheden de sidste par dage, men jeg har været på introtur med min klasse fra mandag til tirsdag, og da jeg kom hjem igår var jeg bare helt færdig.. Havde ikke fået specielt meget søvn den nat, så var riiimelig træt. Vi havde nogle super hyggelige dage sammen, fik grint en masse, spist godter og lavet sjove lege med vores tutorer! Alt i alt en super god tur. For oven er lidt billeder fra vores tur, vi var også inde i Køge by, hvor vi sad på Cafe vivaldi og drak smoothies.

I dag har det været normal skole igen, hvilket er gået fint. Jeg brugte tiden efter skole på, at smutte op og træne og så har jeg lige læst lidt lektier til i morgen. Jeg vil snart smutte i bad, og så skal jeg ellers bare slappe af. Er stadig helt bombet efter turen + en forkølelse oven i, som også tynger en lidt ned… Mit indlæg med bloganbefalingerne kommer her en af dagene, så hold øje med bloggen, og se om det skulle være dig, der var en af de heldige!;)

Knus for nu af<3

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

full friday outfit