a grey coat

“stick” it your way

DSC_0058DSC_0071
DSC_0064
Hej søde læsere! Jeg har været så heldig, at få tilsendt dette fine “sticker” fra Makeitstick.dk. Jeg synes det er super fint, at kunne dekorere sin macbook, iphone eller ipad med sådan et fint klistermærke. Jeg kan ret godt lide sådanne små citater, alla det jeg har fået. På makeitstick kan du vælge mellem mange forskellige stickers både til din macbook, iphone og ipad. Noget nyt er, at de også laver skins til iphone, nogle super lækre læder looks farver. I kan fx. se dem HER. Deres forskellige produkter er ikke specielt dyre, så man kan godt forkæle sig selv, med sådan et lækkert sticker, til at pifte sin computer mm. op. Deres klistermærker er super nemme, at sætte på de forskellige ting og hvis man er i tvivl, har de lavet en meget fin video, som ligger på deres hjemmeside, hvor de viser hvordan man skal gøre. Punkt til prikke, super smart. Jeg valgte mit klistermærke i hvidt, da jeg synes det er, det der er mest enkelt og meget feminint, men de findes i flere forskellige farver.

Fragten er super hurtigt og du har det inden for 2 dage efter, at du har bestilt din vare. Jeg elsker hurtig levering, så jeg havde et smil på læben, da jeg så pakken med det var kommet allerede efter 2 dage.

I kan følge dem på på deres instagram der hedder @personalstickers hvor de ligger billeder op, af deres nyeste stickers. I kan også give dem et like på deres FB side HER, hvor de også holder en opdateret! 🙂 Kig helt klart forbi deres hjemmeside. Knus

Sponsoreret indlæg, men baseret på mine egne holdninger.

Untitled

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

a grey coat