striber og turtleneck

perlearmbånd X corfixen

DSC_0003 DSC_0007 DSC_0016Sponsoreret indlæg, men baseret på mine egne holdninger

Hey Honeys.! håber i nyder efterårsferien lige så meget som jeg gør?? Jeg vil nu gerne tippe jer, om en super lækker hjemmeside, hvor de sælger alt lige fra lækre smykker til alle mulige forskellige boligtilbehør. Det er nemlig butikcorfixen.dk. De har været så søde, at sende mig dette super fine armbånd, fra Louise kragh. Jeg er helt vild med det, da det er så enkelt, og passer super godt til mine andre smykker. Man kan også finde mærker som Pernille Corydon og Stine A inde på deres hjemmeside. De sælger også utrolig mange lækre interior ting til hjemmet, overvejer virkelig mange af deres lækre vaser, bakker og fyrfadslys mm. Super fint og enkelt, hvis man bare kører den stilrene vej.

Så hvis nogle er på udkig efter noget nyt lækkert tilbehør til boligen, så kig helt klart forbi der! Deres levering er super hurtig, og du har dine varer i løbet af få dage. Jeg kan også allerede nu afsløre, at om ikke så længe kommer der en lækker giveaway, i samarbejde med corfixen, hvor i får muligheden for, at vinde et lækkert smykke, så i kan godt glæde jer.

Nyd jeres søndag, min kæreste kommer om lidt, hvor vi bare skal hygge, og så smutter vi i biografen senere,  har fået lokket ham til, at se “en flænge i himmelen” og er meget spændt på hvordan den er, da den jo har fået mange gode anmeldelser :)) I morgen skal jeg hygge med min mor og mormor på strøget, ren tøse dag 🙂 Knus

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

striber og turtleneck