the last day of weekend

Nilens jord

DSC_0004DSC_0006DSC_0012DSC_0023DSC_0031 DSC_0029Hey honeys. Lovede jo at vise jer mit nye makeup fra Nilens jord, som jeg købte i lørdags. Jeg har efter længere tid besluttet mig for, at prøve en ny serie af makeup, da jeg slå ud og fik uren hud af MAC. Har efterfølgende også hørt for flere, at de har haft samme problemer, og at det gik væk da de skiftede makeup mærke. Så nu tænkte jeg at det var på tide selv at prøve. Jeg endte derfor med Nilens jord, efter lang tids snakken med en sød dame i Matas, og jeg fandt nogle produkter som passer super godt. Næsten samme farver som mine MAC produkter. Tog lige billeder af de forskellige numre på produkterne, hvis i nu skulle være interesseret i noget af det.

Jeg endte hjem med en concealer(No. 588),Velvet perfection foundation(No. 541), Mineral powder(No. 503 matt) og Bronzing powder(No. 533).

Indtil videre er jeg super tilfreds med de forskellige produkter, det minder meget om MAC og jeg synes det holder lige så længe. Foundationen ligger rigtig fint på huden, uden at man bare får sådan et tykt lag i hovedet. Den er nemlig ikke særlig tyk, og derfor også super nem at lægge på 🙂 Og så er det hele jo parfume og parabene frit 🙂

Så det kan klart anbefales hvis man er ude efter noget nyt lækkert makeup, eller bare skal udvide ens sortiment, hehe 😉

I morgen trækker jeg vinderen af de fine Pernille Corydon øreringe, så hvis i vil deltage skal i skynde jer, at gøre det lige HER!

Jeg vil smutte på arbejde nu! Hav en dejlig tirsdag. Knus

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the last day of weekend