20% rabatkode til freebra!!

the last day of weekend

DSC_0050DSC_0024 2 DSC_0056Hey honeys<3 Endnu en skøn weekend er smart gået, og alt for stærkt. I dag har vi brugt hele dagen på, at rydde op osv. Havde noget vintertøj jeg skulle finde plads til! Hvilket var ret svært, så jeg endte med, at tømme en skuffe i min kommode og smide store sweatere der ned hahaha. Luksus problem var:) Ellers har jeg bare ryttet op i mine skuffer og tørret af, så nu er der bare super fint.

Jeg har været i rigtig julehumør HELE dagen, (jeg startet godt nok tidligt i år), så jeg har hørt næsten alle julesange og dermed tog jeg også vores nye julekopper og skåle i brug, som i kan se på ovenstående billeder. Hehe. Det ligner ikke mig at være i julehumør allerede d. 9 november. Jeg plejer normalt at blive sur over at alle juletingene begynder at komme frem inden jeg har haft fødselsdag (d. 21 november). Men ikke i år 😉 ehehe. Er jeg den eneste der allerede har det sådan her??

I går var vi til fødselsdag hos min mormor om aftenen. Om formiddagen var min mor og jeg ude og købe HELT ny makeup serie og renseserie til mig, da jeg simpelthen slår ud af MAC. Så nu skulle jeg bare væk fra det og prøve noget nyt. Viser jer det i løbet af ugen.

Nu sidder jeg bare og slapper af og planlægger lidt indlæg til i løbet af ugen. Vi skal have stegt flæsk med persillesovs i aften, kan ikke mindes hvornår vi sidst har fået det – mums glæder mig allerede!!! Hav en dejlig søndag aften – Knus

Untitled

4 kommentarer

  • Mille

    Hyggeligt indlæg! 🙂 jeg glæder mig også til jul!!! 🙂
    Hvad er det for nogle produkter fra MAC, som du slår ud af??

    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Har brugt bla. concealer og pudder fra mac 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg har selv fødselsdag den 17. november, kunne du ikke lave et indlæg med ønsker?<3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode til freebra!!