tidlig weekend

20% rabatkode til freebra!!

yHej honeys<3 Ved ikke om i alle kender til freebra of Sweden? Hvis ikke så skal i helt klart læse med her. Freebra er noget af det smarteste. I kender sikkert alle sammen godt til de kjoler hvor ens Bh stropper ikke lige skal stikke ud eller hvis man har en bluse med åben ryg. Det ødelægger bare hele outfittet! Har prøvet det sååå mange gange;) Og det er så her at Freebra kommer ind i billedet. Det er nemlig en bh uden stropper, men som bare bliver klistret fast på brystet. Jeg har selv brugt den der hedder “strapless bra” under nogle af mine fest kjoler hvor der er åben ryg i. Jeg har været utrolig tilfreds med den, og den virker i utrolig lang tid.

Jeg har nu været så heldig, at få tilsendt den model der hedder “strapless bra s-style” som er super god til, at have inden under en bluse med v eller dyb udskæring. Freebra har et stort udvalg af forskellige modeller og farver, og i ser kun et udpluk af produkterne på min collage oven over. I kan tjekke resten af deres sortiment ud HER!

Freebra har været så søde, at give jer søde læsere en rabatkode på 20% som kan bruges indtil d. 31 november. I skal bare taste ceciliesdraebye i feltet for rabatkoder. Så hvis i har nogle lækre kjoler eller bluser med åben ryg eller lign. og derfor har brug for sådan en smart Bh som disse, skulle i helt klart kigge forbi deres hjemmeside og benytte jer af den lækre rabatkode. Jeg er super glade for mine bh’er derfra og har som sagt brugt dem ret ofte 🙂

I kan også følge med på deres facebook side Her, hvor de opdaterer med nye lækre produkter 😉 Håber i kan få nytte af rabatkoden. Er der nogle af jer der selv har nogle af Freebra’s bh’er?? <3

Hav en deeejlig dag<3 Kys

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tidlig weekend