a-hjort X pernille corydon

tidlig weekend

DSC_0026DSC_0036DSC_0024DSC_0021Hey honeys <3 Endnu en skoledag er nu gået, og alt vel. I dag fik jeg lige taget lidt billeder uden for, så i lige kunne se mit hår nu hvor det er blevet farvet endnu engang. Det er blevet ret lyserødt, men kan allerede se, at noget af farven er røget ud efter én hårvask. Men pink på man da sige det er blevet 😉 hehe

Jeg har faktisk allerede weekend, da jeg har to virtuelle moduler i morgen og så er det midterste modul aflyst da vores lærer er syg 🙂 Så jeg skal bare være hjemme og lave en Engelsk opgave og noget VØ! Super lækkert med lidt forlænget weekend<3 Dog skal jeg tidligt op, da jeg sover hos Matti og han jo skal i skole kl. 8!!! hehe så skal da vist ikke rigtig sove længe… Med mindre jeg går hjem lige og tager en halv time mere på øjet, hehe.

Jeg vil smutte ned til Matti her om en halv time, hvor vi skal hygge og have lækker aftensmad. Weekenden står på fødselsdag hos min mormor, og søndag er slappedag og hvor et par afleveringer skal afleveres…. Så de skal vist også lige læses igennem 😉 haha.

Det er dejligt at se så mange allerede har deltaget i konkurrencen om de lækreste Pernille Corydon øreringe, hvis ikke i har fået deltaget endnu kan i gøre det lige HER! 🙂 Hav en fortsat dejlig torsdag.

I morgen kommer der en lækker rabatkode på bloggen, så kig forbi engang i morgen<3 Kys

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

a-hjort X pernille corydon