fødselsdagsgaver pt. 2; Jewelry

leaving for Vienna

wienHej søde læsere! Jeg bliver faktisk lidt i tvivl om jeg overhovedet har fået fortalt jer, at jeg tager til Wien her på torsdag og weekenden over? Mener egentlig ikke jeg har fået sagt det, så det var vel nok på tide, jeg fik fortalt det. Men jep, vi skal afsted en 4 dage, sammen med nogle af vores gode venner og deres dreng. Vi skal ned og se de mange fine julemarkeder, som Wien er så kendt for. Bare opleve julestemningen, måske shoppe lidt (hvem ved, det er jo ret nemt at overtale mig ihvertfald) og se nogle forskellige seværdigheder. Jeg glæder mig utrolig meget til, at komme på en “Mini” ferie og væk fra skole og lektier, hehe. Selvom jeg har et par afleveringer hængende over hovedet, som jeg ikke aner hvornår jeg skal lave!!! Vi skal rejse tiiidligt torsdag morgen, men dermed får vi mere tid i Wien 🙂 Fiksede lige en lille collage frem til jer med lidt billeder derfra.

I morgen skal jeg have pakket min kuffert, ups er slet ikke startet endnu!?!?!…. Men altså skal vel ikke have så meget med for 4 dage 🙂 Og så skal jeg også lige nå at se min søde kæreste, inden jeg skal undvære ham i 4 dage, hehe <3

Og endnu engang hvor er det vildt, så mange allerede har deltaget i min giveaway om det lækre Daniel Wellington ur!! Det er helt fantastisk 🙂 Jeg regner med at trække vinderen søndag aften når jeg er hjemme igen. Jeg planlægger den nye advents giveaway så den udkommer i løbet af dagen. Håber jeg kan nå at trække vinderen søndag aften, ellers bliver det mandag <3 Bare så i ikke lige tror jeg har glemt det.

Hav en fortsat dejlig aften. Vil glæde mig til “sidste” skoledag i morgen inden miniferie. Knus

Untitled

7 kommentarer

  • Katrine

    Kan man stadig nå at tilmelde sig din advents giveaway?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Ja det kan du sagtens 🙂 Finder først en vinder søndag

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katrine

      Jeg har ikke facebook, så kan ikke like siderne, men jeg følger sig på bloglovin’ og instagram.. Jeg ved ikke.. Kan jeg stadig være med?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      jaa det kan du godt <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katrine

      Tak 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lena

    Åh var i Wien i foråret og det var sådan en skøn by, perfekt til at opleve en rigtig julestemning. Shopping mulighederne er skam ikke helt dårlige, så du må se at komme i Forever21 og Brandy Melville 😉 hav en dejlig tur til Wien!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      ihh tusind tak for fiffene, det skal jeg helt klart tjekke ud 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fødselsdagsgaver pt. 2; Jewelry