Påske hygge:)

Negle til min konfirmation

Hej piger. Nu er der kun 2 dage til jeg skal konfirmeres(lørdag) i morgen skal vi op og gøre lokalet klar, Ihh jeg glæder mig. Tiden løber fra mig og derfor har jeg ikke haft tid til bloggen. Men bare rolig, efter min konfirmation, så skal der nok komme masser af tid til det:) det er meget rart jeg har fri lige i denne uge (pga lockouten) så har jeg lige lidt mere tid, til nogle ting jeg skal have lavet. I dag har min mor og jeg, lige været oppe og få lavet fine negle:) jeg har fået lavet fransk manicure med shellac neglelak, så det skulle gerne holde i op til 2-3 uger:)

Jeg glæder mig så sindssygt meget til på lørdag, dog er jeg også ved, at blive lidt nervøs. Det nærmer sig jo MEGET hurtigt. Kan ikke vente med, at skulle vise jer en masse billeder af min kjole, hår, oppustningen og bordene:) i skal glæde jer.

Så piger, dette var bare lige en kort Update herfra. Jeg vil smutte i seng snart, så jeg kan være frisk til i morgen, hvor der skal knokles!!!! Opdatere sikkert lidt billeder på instagram, så følge med der hvis i har lyst. @ceciliedraebye
I har sikkert også set jeg har købt lidt nyt på instagram. Jeg vil sikkert også vise det på et tidspunkt her på bloggen:)
Glæder mig til snart, at vende stærkt tilbage. kys Cecilie

20130404-231001.jpg

2 kommentarer

  • Mormor

    Hej Skattepige, sikke nogle flotte negle du har fået, jeg glæder mig vildt meget til din konfirmation i morgen, og at give dig mine gaver hi hi
    Knus Mormor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske hygge:)