cross over dress

MAGASIN X TAMARIS

Magasin og tamaris
 

Hey søde piger, i dag ville jeg gerne vise jer et lille udpluk af nogle af de lækre sko og støvler Tamaris laver. Magasin er en af de virksomheder, som forhandler disse fine sko i deres egne butikker og inde på deres hjemmeside. De laver nogle virkelig lækre sko og så oven i købet til en fair pris, hvor vi alle kan være med. De har lavet nogle fine og enkle stiletter som er super lækre til et lidt finere outfit, hvor man gerne lige vil dresse sig selv en lille smule mere op, men uden at det bliver for meget.

Som i kan se har jeg delt collagen op i lidt finere sko og så sko til hverdag, eller hvis man bare vil gøre sit outfit lidt mere råt og afslappet 🙂 Jeg er selv ret vild med en lidt rå biker-støvler eller en støvle med lidt hæl på. Jeg har faktisk noget ligende allerede de 2 støvler, længst mod højre aller nederst. Jeg er super glad for dem og er nogle sko jeg går rigtig tit med. Gå ind og læs mere her og se de forskellige sko og støvler som Tamaris tilbyder via Magasin’s butikker og hjemmeside 🙂 Der er helt klart noget for enhver smag.

Hav en skøn søndag, håber i har nydt jeres weekend? Knus

billede

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

cross over dress