latest buy

#stellasport launch i Magasin

PicMonkey Collage PicMonkey CollasdfghgeHej søde tøser! I dag har været en skøn dag, for det første er det fredag og dermed er det endelig weekend nu. Derudover har jeg haft en skøn dag inde i Magasin, hvor sportsmaster som de første, lancerede den nye sportstøj kollektion mellem Stella McCartney og Adidas. Der var gjort super fint klart til kl. 15, hvor vi kunne komme ind og kigge på det lækre tøj. Jeg havde et par skønne timer sammen med søde Camilla (Som ses på det øverste billede, sammen med Sandra Willer og mig) og Sandra Willer. Det var super hyggeligt, og vi fik snakket en masse. Den nye #Stellasport kollektion var super lækker, de har virkelig formået at lave noget sporty men stadig meget stilrigt fitness tøj. Jeg kom da også hjem med lidt forskellige lækkerier, og er dermed såå klar til, at smutte i fitness på søndag igen 😉 Jeg laver et seperat indlæg med de forskellige ting jeg har fået købt. Ellers er det bare lidt stemningsbilleder fra i dag.

De diskede op med lækre forfriskninger til enhver smag og lidt lækker frugt. I kan se lidt “preview” på noget af det lækre tøj på de overstående billeder. Alt i alt har det bare været en super dejlig dag, hvilket jeg er lykkelig over, at jeg fik lov til at være en del af.

I morgen holder vi åbent hus på Niels Brock, så der skal jeg ind og være lidt af dagen. Senere på aftenen får vi gæster og ellers skal der bare kigges lidt på nogle afleveringer, wuhu… Hvad skal i lave i weekenden? Hav en dejlig aften. Knus

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

latest buy