Rosemunde tanktops

pre-sale tickets for STELLASPORT

PicMonkey CollageHej søde piger. Jeg fik mig en glædelig overraskelse tidligere i dag, da jeg tjekkede min instagram. Jeg har nemlig været så heldig at vinde en Pre-sale billet til den nye kollektion af sportstøj mellem Adidas og Stella McCartney. Jeg deltog for en uges tid siden og regnede ikke med noget, men så var jeg alligevel heldig. Det er den søde blogger Sandra Willer, som har udloddet 10 billetter. Det finder sted i morgen kl. 15 i Magasin på Kgs. nytorv. Hvor vi 10 vindere så som de første får lov til, at se den nye kollektion af sportstøj og dermed købe lidt lækre ting med hjem. Jeg glæder mig super meget til det fine event i morgen, og se den lækre kollektion. Den ser jo ret lovende ud, ud fra insta billederene 😉 Efter kl. 16 er alle andre også velkomne til at komme forbi og kigge på de lækre sager. Måske vi ses?

Jeg skal nok opdatere jer nærmere omkring, hvis jeg får lidt nyt lækkert sportstøj med hjem. Jeg er lige kommet hjem fra Fitness og har spist lidt aftensmad, så nu står den lige på, at skulle forberede lidt blog indlæg – burde egentlig skrive på nogle afleveringer, men de må lige vente lidt 🙂 Hav en fortsat dejlig aften, knus

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosemunde tanktops