rabatkode til Trendee.dk

Rosemunde tanktops

Rosemunde

Hej piger. Synes lige jeg ville tippe jer om disse lækre Rosemunde toppe, fra Rosemunde Copenhagen. De har lige i øjeblikket 50% på nogle udvalgte farver og modeller. De er super lækre og passer perfekt inden under en løs skjorte bluse, eller en bluse med v-udskæring, hvor det er super fint med en lille blondekant. Toppene findes i flere forskellige modeller, enten med lidt bredere stropper, eller lidt længere i længden. De tilbyder lidt over 20 farver i nogle af deres modeller, så der er rig mulighed for at finde den helt rigtige farve til dit outfit. Du kan se udvalget her, og finde farven som passer bedst til dig.

Toppene er lavet i silkemix, så de er utrolig bløde og behagelige at have på. Jeg synes personligt disse fine toppe er meget feminine med alle de flotte blonder på, både foroven eller i bunden, hvis man vælger en længere model. Toppene er ret casual til et par jeans og en lille trøje over, eller bare alene. Jeg har selv flere gange kigget på disse fine toppe, og kvaliteten på dem er virkelig lækker. Stoffet er virkelig det blødeste og er så rart. Så der er intet der kradser i toppene, hvilket er noget af det bedste jeg ved. Ved virkelig ikke noget værre end når tøjet kradser. Så overvejer helt sikkert en af disse lækre toppe, og især nu hvor nogle af dem er på tilbud 🙂 Jeg har udvalgt nogle af de toppe, som jeg bedst kan lide, oppe på billedet oven over.

Kig helt klart forbi Rosemundes hjemmeside, og tag et kig på de fine toppe. Hav en skøn dag, hvad skal i lave i dag? Knus

billede

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

rabatkode til Trendee.dk