fifty shades of grey night

let the sun shine

DSC_0029 DSC_0059DSC_0053DSC_0063DSC_0072DSC_0048Hej sødeste piger. En opdatering her fra min side af, jeg har ikke lige haft tid eller overskud til at få skrevet et par indlæg de sidste par dage. Billederene var skudt og redigeret, og så kom jeg aldrig længere. Så i har et par indlæg i vente. Det er skønt at det er weekend igen, har bare ventet på det siden mandag, hehe. I morgen skal jeg til 18 års fødselsdag hos en af mine søde veninder fra klassen, så det skal nok blive super hyggeligt.

Jeg tog faktisk disse billeder i går hvor vejret bare var super skønt og solen skinnede. Det udnyttede jeg ved, at finde mine solbriller frem og skyde lidt billeder. Jeg havde super meget lyst til disse ovenstående lækre og sunde bananpandekager, så jeg måtte lige et smut til Netto efter bananer. Derefter hjem og bage dem og så skulle de guffes sammen med det nyeste afsnit af PLL (alt for spændende;)) Opskriften er super nem, i skal bruge 2 moste bananer, 1 dl mel, 1 dl havregryn, 3 æg, lidt vaniljekorn og 1/2 tsk. salt. Så mixer i bare det hele sammen og så op på panden med dem. De smager skønt. Dertil tager jeg normalt lidt natural skyr og lidt frugt til.

Heldigvis er der et par stykker tilbage endnu, så det kunne være jeg skulle varme et par af dem 😉 Håber i får en skøn weekend? Skal i lave noget spændende? 🙂 Knus

Untitled

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fifty shades of grey night