EBAY TIP#1 WEDGE SHOES

VIND DAY TASKE!

vind en day taske

1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER

Hej piger!! Jeg har fået stablet en super fed konkurrence på banen, hvor i lige nu kan vinde én af de fem ovenstående DAY tasker! Det er Myfittingroom.dk der har været så søde, at ville sponsorere én af disse lækre tasker til en heldig læser. Jeg er selv super glad for min sorte DAY taske, som er nummer 5 på denne collage. Jeg bruger min hver dag som skoletaske og til hvis jeg skal hjem til nogle og have en masse ting med. Den er genial da den kan indeholde såå mange ting.

Derfor er jeg glad for at kunne forkæle én af min søde læsere med en valgfri DAY taske. I skal bare tage stilling til hvilken farve i kunne tænke jer, og der kan i vælge imellem de fem forskellige modeller på collagen. Hvis i klikker på linkene neden under, kan i gå ind og se nærmere på farven :)For at deltage i konkurrencen skal i:

1. Følge Myfittingroom.dk på deres facebookside her og deres instagram her.

2. Skrive en kommentar med hvilken farve i kunne tænke jer tasken i, jeres fulde navn og mail. Så jeg kan kontakte den heldige vinder 🙂

3. Hvis i er rigtig søde, så følger i også bloggen på min facebookside her, Bloglovin her og hvis i har lyst kan i følge med på Instagram på @Ceciliedraebye.

Vinderen findes d. 6 april og får direkte besked over mail 🙂

Jeg håber i har lyst til at deltage i konkurrencen, jeg kan love jer for at i vil blive glad for tasken! 🙂 Knus

Untitled

93 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP#1 WEDGE SHOES