healthy and inspiring food

Amsterdam haul; part 2

aogf top yesHej søde læsere! I dag har jeg fri fra skole, hvorfor ved jeg faktisk ikke? hehe. Dog skal jeg i skole i morgen fredag. Jeg har været syg siden igår og har derfor brugt tiden herhjemme i min seng. Jeg tænkte derfor at jeg nu kunne få vist jer part 2 af mit Amsterdam Haul! Denne omgang er det en masse lækre ting fra Abercrombie and fitch. De havde fået en masse lækre nye sommervarer, som jeg faldt pladask for. Hvis i følger mig på instagram(@ceciliedraebye) så i nok, at jeg havde den fine hvide bluse på forleden dag? Som jeg har skrevet før, er min garderobe efterhånden ved at være FYLDT op med hvide sommerting, og jeg kunne sagtens blive ved, hvis det stod til mig selv, men kan snart ikke proppe mere ind mit skab, hehe. Jeg glæder mig til, at kunne tage disse lækre ting i brug, så nu må varmen altså også gerne komme!

Jeg fandt ud af, at jeg har glemt og tage billeder af en sort bluse fra COS som jeg også købte i Amsterdam, men mon ikke jeg får vist jer den snarest i et outfit 😉 Jeg regner med at bruge resten af dagen i sengen igen, så jeg kan blive ordentlig rask og dermed tage i skole i morgen, hvor det er vores sidste almindelige skoledag. Fra næste uge af starter vi SO1 eksamensprojekt. Derudover er jeg så lykkelig, jeg har nemlig ikke trukket samfundsfag, så jeg skal ikke op til en eneste eksamen i år, udover SO1 selvfølgelig. Så jeg er meeeeeeget glad! 😉

Hav en dejlig dag, knus

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

healthy and inspiring food