new sneaks baby

new sunglasses

solbriller sun suuunHej søde læsere! Håber i har haft en dejlig weekend indtil videre? Vi var i går til nonfirmation og var derfor først hjemme ved 4 tiden i nat, så det kan mærkes lidt i dag. Jeg har siddet og arbejdet lidt med min problemformulering som skal godkendes i morgen, og så er det bare igang med at skrive opgaven 😉

Men til det, dette indlæg skal handle om, så vil jeg gerne vise jer disse fine nye Marc by marc Jacobs solbriller som jeg har fået tilsendt fra Sunglassesshop.dk. Sunglassesshop er en dansk hjemmeside hvor du finder alle de lækreste og mest populærere mærker inden for solbriller, briller osv. De tilbyder næsten alle varianter inden for de forskellige mærker, så der skulle helt sikker være noget til enhver smag. Jeg faldt for disse fine solbriller fra Marc by marc Jacobs. De er rimelig tidsløse og klassiske. Jeg er mest til en sort solbrille som denne, og så synes jeg bare designet og formen på denne model er super flot.

Hvis i skulle være interesseret i de lækre solbriller fra Marc by marc jacobs kan i se hele deres udvalg her! Og hvis i er vilde med min model er de af finde her! 😉 Jeg er super glad for mine og de sidder fuldstændigt perfekt. Synes helt klar i skulle kigge forbi deres hjemmeside og finde de perfekte solbriller til de kommende sommerdage <3 Det bliver skønt.

Knus for nu <3

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new sneaks baby