Amsterdam haul; part 2

summer is near

summer feelings

Godmorgen søde læsere! I dag tænkte jeg at det var på tide at vise nogle af mine sommer favoritter i form at lidt lækre kjoler, jumpsuit og sko. Hvid præger ret meget denne collage og min garderobe i år, synes simpelthen det er så fint og sommerligt. Jeg kunne helt klart godt tænke mig at investere i nogle af disse fine items ovenover på collagen, men må nok hellere lige holde lidt igen nu… Alle tingene kan findes på Nelly, ved at klikke enten på collagen eller de små billeder under. Kjoler og jumpsuits forbliver altså en favorit på min liste over sommerting, er jeg den eneste der har det sådan?? Hvilke favoritter har i her om sommeren??

Jeg har været alene hjemme siden i går da mine forældre er på fyn sammen med min faster onkel. Så i går kom min søde kæreste forbi hvor vi hyggede med at lave mad og slappe af. I dag har jeg ikke de store planer indtil videre, det er vildt så meget fritid man har, når man ikke skal lave afleveringer, hehe. Jeg vil smutte for nu, hav en fortsat dejlig søndag. Knus

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amsterdam haul; part 2